Ons personeel stelt zich even voor
Sipke de Vries (broer): Wil het hele jaar wel hekkelen maar moet ook weleens met de ladewagen weg. Arjen de Vries (zoon): kraanmachinist, en je kunt hem s’nachts altijd uit bed bellen te zoutstrooien. Oane Kalsbeek: is zomers meestal te vinden op de hakselaar, ook is hij lid van het sleepslangteam. Allard Tijseling is shovelmachinist, daarnaast verzorgt hij het maiszaaien en het kilveren. En is lid van het sleepslangteam.
Lourens Klaas Olivier: Onze altijd vrolijke allround trekker-chauffeur. Hij hoopt veel balen op te ruimen. En op het bedrijf is hij de terreinbeheerder en stallingspecialist. Lieuwe Vroom is alround medewerker met als favoriet het sleepslangen en bemesten met de tank.

Hein Reinier Luimstra is de vrolijke pompmachinist van de sleepslang. Ook doet hij graag ander trekkerwerk en shovelt hij op de kuilbult.

Niels Mooij is commercieel medewerker en helpt mee op kantoor en heeft als specialisme paarden-bakken, kavelpaden, sleufsilo’s en erf-verharding. Maar pakken-persen vindt hij ook leuk.
Lutzen Steegstra is ons team komen versterken als monteur. Hij doet veel onderhoud maar vindt het ook mooi om met de trekker op pad. Klaas Pieter Osinga: In de drukke pieken zal Klaas Pieter bijspringen. Arjen Douwe Jippes is graag met de tank aan het bemesten. Hij is ook een goede teamspeler in de hakselploeg. Joris Popken is ZZP-er, helpt ons in drukke tijden met onderhoud en springt bij op de trekker.