Ons personeel stelt zich even voor
Arjen de Vries (zoon): kraanmachinist, en je kunt hem s’nachts altijd uit bed bellen te zoutstrooien. Oane Kalsbeek: is zomers meestal te vinden met de vierkante pakkenpers, ook is hij lid van het sleepslangteam. Allard Tijseling is shovelmachinist, daarnaast verzorgt hij het maiszaaien en het kilveren. En is lid van het sleepslangteam. Sipke de Vries (broer): Wil het hele jaar wel hekkelen maar moet ook weleens met de ladewagen weg.
Lourens Klaas Olivier: Onze altijd vrolijke allround trekker-chauffeur. Hij hoopt veel balen op te ruimen. En op het bedrijf is hij de terreinbeheerder en stallingspecialist. Klaas Pieter Osinga: In de drukke pieken zal Klaas Pieter bijspringen. Henk Miedema doet een opleiding Agrarisch Management. Daarnaast zal hij hier helpen met planning, kostenberekeningen, marktonderzoek en helpt hij mee op de trekker. Lieuwe Vroom is alround medewerker met als favoriet het sleepslangen en bemesten met de tank.
Joris Popken is ZZP-er, helpt ons in drukke tijden met onderhoud en springt bij op de trekker. Pieter Buwalda: De nieuwe hakselmachinist en hij zal tevens het onderhoud van de machines verzorgen.